top of page

„A můžeme vyrazit na nějaký výlet přímo v okolí apartmánu?“ Samozřejmě!





#molinaroapartmanyjeseniky leží v půvabné horské vesničce Karlovice. Stačí si v ložnici menšího z apartmánů sednout na vypolstrovaný parapet a rozhlédnout se kolem. Vyrazit můžete ihned a jakýmkoliv směrem.

Hned na protějším kopci prozkoumejte dva bunkry z 2. světové války. Jsou otevřené a volně dostupné. Pak pokračujte do kopce k blízkému Horskému oku. To je jezírko, ve kterém je prý potopený tank.

Nedaleko je i tajemná zaniklá vesnice Adamov. Za návštěvu určitě stojí místní muzeum Kosárna, mystický hřbitov okolních zaniklých vesnic nebo místní farma, kde se můžete svézt na koni či si zakoupit farmářské výrobky. A to zmiňuji pouze nejbližší okolí.

Pokud chcete delší výšlap, Praděd, Karlova studánka, Ovčárna či Rejvíz nejsou daleko. 
Až se vrátíte, odpočiňte si v nově zrekonstruovaných apartmánech vonících dřevem. Větší apartmán Molinaro apartmány Jeseníky s lihovým krbem a obrovskou TV se pyšní plnohodnotnou kuchyní, velkým dubovým stolem a skvělou pracovní stanicí s výhledem do lesů - ideální varianta pokud potřebujete povzbudit svou kreativitu. Menší půdní apartmán s nádherným výhledem do přírody přímo z loznice je ideální pro pár případně i pro další dvě děti. K dispozici je Vám i velké venkovní posezení s grilem na černé uhlí (to si nezapomeňte přivézt s sebou).

Máte-li jakékoliv dotazy ohledně kteréhokoliv z úplně nových Molinaro apartmánů Jeseníky vonících dřevem, neváhejte mi psát na můj Whatsapp + 420603954685 Budeme se NS Vás těšit. Vaše Elis.
 
6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page